. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA CLIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
SERVICII SI PACHETE
. 05
ABONAMENTE
. 06
AGENDA DE PROGRAMARI
. 07
VANZARI
. 08
STOCURI
. 09
CONTABILITATE PRIMARA
. 10
SITUATIE FINANCIARA
. 11
PUBLICITATE SI MARKETING
. 12
CONTROL ACCES
. 13
RAPOARTE
. 14
STATISTICI
 
SUPORT
DOWNLOAD
 
 

Bril

Beauty

Briliant Technologies Group

software profesional pentru saloane de infrumusetare


 

      Fidelizarea este un instrument extrem de usor de folosit si este adaptat fiecarui salon care doreste sa ofere clientilor sai recunoasterea si aprecierea increderii de a folosi atat locatia cat si serviciile si resursele de care dispune salonul.

      Conceptul de fidelizare este perfect configurabil in functie de ofertele si resursele centrului, creand o conexiune deplina intre clienti si ofertele dumneavoastra.

      Prin noul modul de fidelizare ce permite introducerea cardurilor de fidelitate, precum si evidenta lor stricta in cadrul software-ului BrilBeauty, se creaza un instrument de marketing simplu si eficient. Acesta pune bazele unei relatii de lunga durata intre salonul dumneavostra si clientii sai fideli.

     

      In cadrul acestui modul ce gestioneaza oferta personalizata a fiecarui client in parte, se regasesc trei concepte de fidelizare ce se pot interconditiona sau se pot aplica separat pentru fiecare client in parte. Astfel se pot crea tipuri de clienti carora sa li se atribuie anumite beneficii din cele trei concepte si anume: discount-ul permanent sau nu, puncte acumulate si creditul acordat.


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro